U srijedu 06.decembra delegacija DOO“Vodovod i kanalizacija“Herceg Novi je bila u radnoj posjeti Konavoskom komunalnom društvu u Čilipima. Delegaciju su sačinjavali direktorica  Olivera Doklestić i tehnički direktor  Mićo Stojanović,  zajedno sa Nikolom Mirkovićemiz firme CMC,stručnim konsultantom  za održavanje transportnog cjevovoda Plat-Debeli brijeg.

 

Cilj radne posjete je bio razmjena iskustava iz domena tehničke  i finansijske problematike u oblasti vodosnabdijevanja i kanalisanja otpadnih voda.

 

Direktor Konavoskog komunalnog društva  Marko Glavić je predstavnike novskog vodovoda upoznao sa brojnim novinama u upravljanju vodovodnim i kanalizacinim sistemom na području Konavala. Predstaljena je struktura cijena za usluge vodosnabdijevanja i kanalisanja otpadnih voda, inovacije u automatskom upravljanju pumpnim postrojenjima, kao i mogućnosti u oblasti daljinskog očitavanja vodomjera. Nakon  sastanka organizovan je obilazak transportnog cjevovoda Plat-Debeli brijeg  i razmatrani problemi koji su uspješno riješeni u predhodnom periodu kao i aktuelna problematika vezana za urbanizaciju  Konavala i uticaj urbanizacije na trasu cjevovoda koji se nalazi u magistralnom pojasu.

 

Radna posjeta je protekla u prijatnoj i neposrednoj atmosferi. Upućen je poziv predstavnicima Konavoskog komunalnog društva da posjete objekte i postrojenja DOO“Vodovod i kanalizacija“HercegNovi u cilju razmjene iskustava i nastavka uspješne dobrosusjetske saradnje.usjetske saradnje.

Slobodno nas kontaktirajte

*

Za bilo kakvo pitanje ili sugestiju slobodno nas kontaktirajte, DOO Vodovod i kanalizacija Herceg Novi.

 

Poziv na telefon

Centrala  +382/31/323-166
Info Tel. +382/31/322-709

 

Kontakt email

Email: vodovodhn@t-com.me

 

Adresa

Put 10. Hercegovačke brigade br 3.
85340 Herceg Novi